Selamat Datang ke Halaman Inspirasi Naluri Ini

Tag dari Cikgu Isza

Selesaikan tugasan tag dari Cikgu Isza Soalan2 yang perlu di jawab... 01. Makanan - Serius, segala jenis makanan walau tak sesedap mana...

Tag Dari Mario - Versi Cerpen

Assalamualaikum Entri ini berkisar tentang sejarah kehidupan masa lampau yang membawa sejuta kenangan indah dalam diriku. Setiap peristiw...

"KONTES MATEMATIKOMEN" - Cikgu Isza

  Assalamualaikum. Ini merupakan entri khas untuk penyertaan " KONTES MATEMATIKOMEN " yang telah dianjurkan secara maya oleh ...

Wajah Cemas Menghadapi Kekalahan

Assalamualaikum... Waaaaa.... inilah wajah cemas gua yang sempat dirakamkan sewaktu di pusingan ketiga INSOFAR Chess Tournament. Untuk pus...

7 Perkara Ganjil Yang Pernah Dialami Oleh Seorang...

"...Penggali Kubur" **Ketika gua sedang meneroka isi kandungan 'thumbdrive', gua telah terjumpa kembali dengan sebuah bi...

VBlog - Muzik Meraban Ciptaan Sendiri

Assalamualaikum rakan-rakan sekalian. Baiklah, bertemu kembali untuk siri muzik meraban. Kalau selalu gua memetik gitar akustik, tapi untu...

Kesilapan Teknikal

Sila rujuk pada imej yang dipaparkan. Bukan mencari kesalahan cuma terkeliru lagi. Mungkin ini yang dikatakan kesilapan teknikal. Atau mun...

Aku Mangsa Tag Semasa Bercuti

Tagged by PiNk~~~ Adeh... den memang lomah bab menjawap soklan cepu meh ni... tapi den torai jugak.. cubo~cubo~cubo~ 1 - adakah anda rasa...

Mesti Baca~~~

**Dipetik dari e-mail yang member aku hantar petang tadi Aku ada cerita ni... lawak la jugak.. tapi jangan ketawa tau... Aku baru berka...

Calon-calon Anugerah Muzik Meraban Versi Sendiri

Lagu yang dipertaruhkan : Semangat Yang Hilang Wakaka~~~ Nampaknya pesaingku Mario semakin berkobar-kobar untuk menerbitkan klip video v...

Teka-tekuk Versi Matematik - 8

Assalamualaikum... Sudah sekian lama gua tak menjelma dalam versi teka-tekuk. Gua kebuntuan idea. Baiklah, untuk siri teka-tekuk versi Mat...

Cuti-cuti Malaysia versi aku

Assalamualaikum~~~ Siri catatan perjalanan bersifat peribadi versi cuti-cuti Malaysia. Haha~~~ Sabtu, 13 Februari 2010, 12:00 tgh hari ...

Selamat Bercuti.

Assalamualaikum~~~ Saja ja nih... xdak idea... nak bercuti kena la tinggalkan pesanan. Sebab rerasanya, akan tinggalkan ruang blog ini ke...

Blog, Blogger, Iklan, Entri dan lain-lain.

Assalamualaikum... Ini adalah entri dalam kategori luahan perasaan. Mengandungi unsur-unsur tidak menyenangkan sesetengah pihak tetapi buk...

Gua rasa nak bakar je kereta bos!!!

Assalamualaikum... Astaghfirullah... Bawak mengucap... Rileks222... Hoh!!! Gua masih mampu bersabar. Tekanan perasaan? Bukan, cume tekan...

Perintah dan Larangan!

IT IS FORBIDDEN TO WALK WITH PRIDE Abu Hurairah, may Allah be pleased with him, reported: Allah's Messenger (may peace be upon him) sa...

Terjebak jugak aku~~~

Hahaha~~~ Adakah aku seorang shopaholic??? Ceh!!! Aku tidak mengaku... WEK...;P Bukan salah aku, pihak-pihak tertentu yang buat "SALES&...

Kenapa aku suka menulis blog?

Rujukan: I LOVE LONDON contest Tajuk : Kenapa aku suka menulis blog? Aku dan blog... Mula mengenali dunia blog beberapa tahun yang lamp...

Kalau ayang jadi...??? Sayang jadi...???

Waktu : Dinihari. Suasana : Sunyi Lokasi : Taman Bunga. Situasi: Sepasang kekasih sedang bercengkarama di taman bunga. Si dara mem...

If...

Imagine right now that u’re a royal King or Queen, and ur home is a magnificient castle high on a mountain top. U’ve had a long day.     U...

Ditelan Pahit, Dibuang Sayang~~~

Gua telah di"tagged" oleh Mr.Mario ... Hahaha~~~  Berikut adalah jawapan2 yg tulus dari hati yek... RULES: - Put your iTunes...

Personaliti Dan Binatang Dedah Rahsia Diri

Kamu mahu tahu personaliti kamu dan juga teman-teman ?. Apa kata kamu semak tarikh lahir dan haiwan yang menjadi penaung kamu.      --Clic...

Teka-tekuk versi Ayat Belit-belit 4

Soalan 4 - Tahap (Sederhana)  You are lost and alone in the woods. You stumble across an old cabin, and decide to stay there for the ni...